Wat is het lievelingseten van Matthijs de Ligt?

Wat is het lievelingseten van Matthijs de Ligt?

Wat is het lievelingseten van Matthijs de Ligt?

Ajax bracht in het voorjaar van 2018 het officiële Ajax-kookboek 'Koken met 3 Sterren' uit. Diverse spelers, trainers en Ajax-prominenten gaven niet alleen hun favoriete gerecht prijs, ze legden ook uit hoe die te bereiden. In deze aflevering de Kip Teriyaki van Matthijs de Ligt.

Waar staat Matthijs de Ligt?

Matthijs de Ligt
PositieCentrale verdediger
Clubinformatie
Huidige clubJuventus
Rugnummer4

Hoeveel interlands heeft Matthijs de Ligt?

Matthijs de Ligt is in totaal 33 keer uitgekomen voor het Nederlands elftal. Dit waren 32 basisplaatsen en 1 invalbeurten. Bekijk al het nieuws en statistieken van Matthijs de Ligt en het Nederlands elftal hieronder.

Waar komt Matthijs de Ligt vandaan?

Leiderdorp, Paesi Bassi Matthijs de Ligt/Luogo di nascita

Waar wonen de ouders van Matthijs de Ligt?

Kort na zijn geboorte verhuisden de ouders van Matthijs de Ligt naar Abcoude, een stadje even ten zuiden van Amsterdam. Naast het krijgen van betere economische kansen, ontwikkelden beide ouders, inclusief hun nakomelingen, een diepe liefde voor het Ajax-voetbalteam.

Hoeveel interlands Nederlands elftal?

Meeste interlands Nederlands elftal
#SpelerInterlands
1Wesley Sneijder (37)134
2Edwin van der Sar (51)130
3Frank de Boer (51)112
4Rafael van der Vaart (38)109

Hoeveel interlands heeft Frenkie?

Frenkie de Jong Middenvelder Nederlands elftal Frenkie de Jong is in totaal 38 keer uitgekomen voor het Nederlands elftal. Dit waren 37 basisplaatsen en 1 invalbeurten. Bekijk al het nieuws en statistieken van Frenkie de Jong en het Nederlands elftal hieronder.

Welke school zat Matthijs de Ligt?

Haalde zijn schooldiploma met gemak. Als je wel eens een interview met Matthijs hebt gezien, weet je dat hij niet op zijn mondje is gevallen. De verdediger was dan ook een vwo'er, al stapte hij in de derde over naar havo. Hij slaagde met gemak.

Waar komt Frenkie vandaan?

Gorinchem, Nederland Frenkie de Jong/Luogo di nascita

Hoeveel EK finales heeft Nederland gespeeld?

Het Nederlands elftal speelt zijn thuiswedstrijden doorgaans in Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven. Nederland won het EK van 1988 en bereikte in 1974, 19 de finale van het WK. Geen ander land heeft zo vaak in een WK-finale gestaan zonder het toernooi ooit te hebben gewonnen.

Post correlati: